Godmorgon! Startade dagen med en is kaffe och podcast i högtalaren. Två nakna kullor med Sussi och Maria följt av Closers only med Mikael och Michael. Taggad och redo för dagen. Ska strax bege mig till kontoret! Idag är en kreativ dag, pinterest gav mig en massa idéer igår kväll som nu ska ner på papper och vidare till actions. Det ser ut som att gränserna skall öppna väldigt snart. Ser så fram emot det, har flera som står och trampar och väntar på att få komma ner!

Jag vet hur lätt det är att hamna i ekorrhjulet, hur lätt det är att förlora inspirationen, det är en färskvara som behöver fyllas på varje dag. Många åker på semester, partar och har skoj med familj eller vänner en vecka, två veckor och sedan hem igen. Man får ofta höra suck och stånk, “tillbaka till verkligheten”.. “Tänk om vi hade en vecka till”.. Men varför? Varför säger vi så? För att vi inte är nöjda? För att vi önskar det vore annorlunda? För att vi vill spendera mer tid med familjen? Eller för att vi är fast på ett ställe där vi inte vill vara, gör något vi inte vill göra eller för mycket av det tråkiga och för lite av det roliga?

Det är så många som inte tar kontrollen över sina liv, låter allt bara gå av sig själv, på autopilot. Det känns jobbigt, otryggt och man prioriterar det inte.. Många säger att de skulle vilja resa mer kanske flytta till ett nytt land, jobba utomlands, ta med sig sin business utomlands, sälja allt och flytta låta barnen gå i engelsk skola. Vissa vill mer och det är inget som är omöjligt att göra, överallt i världen finns det människor som gör just detta. För att alla har ett val. Det handla bara om att se möjligheterna, hitta lösningarna och tro på sig själv. Våga se lösningar. Till en början resa mera, kanske köpa ett semesterboende, man kan vara spontan, det är bekvämt, man kan tjäna hyrintäkter när man inte är där, tänk dig att ha ett ställe utomlands där man gillar att vara, sol och värme nästan året om. Tro mig. Det finns på riktigt. OCH man behöver inte vara miljonär, man kan vara en helt vanlig människa med stora drömmar och en vilja att nå det man vill.

Från min lägenhet idag.

Jag hade för 5 år sedan aldrig någon tanke på att jag skulle bo i ett annat land innan 30, investera utomlands, jobba och knyta kontakter med människor från hela världen. Stå och prata inför folk, få jobba med stora projekt, design och marketing på den nivå jag gör. Men det känns idag så naturligt. Som att jag inte skulle kunna vara någon annanstans, jag hade aldrig haft den kunskapen, språk, investeringar jag har idag om jag inte hade ögonen öppna för möjligheter. Jag är så tacksam för att jag vågar testa och utsätta mig för saker jag egentligen inte vågar. Jag vet att det kommer bli jobbigt att prata med nya människor, språket, ett nytt land, jag känner ingen, jag har ingen aning om vad som väntar, min ekonomi är inte mer än normal, men vet du vad. Men när jag kom hit så kändes det bara rätt, vilket land, vilka människor, jag kan erkänna att temperaturen steg 20 grader i vissa situationer till en början. Men det var så värt det och hur ska man kunna utvecklas om man inte utsätter sig för saker som är utanför sin comfortzon?

En vanlig söndag.

Jag skulle vilja bjuda ner alla er som känner att ni behöver en ny tändning, inspiration, resa, kanske hitta ett semesterboende, en mindre investering, en större investering eller bara vilja se hur Norra cypern ser ut med egna ögon. Entreprenörer, människor med driv, som har funderat på att starta en business, som driver sin egna business, som letar ställen att hålla kurser och konferenser på utomlands. Människor som vill umgås med likasinnade! Vänta inte på rätt tillfälle, skapa dig ditt egna rätta tillfälle. Kom ner, mingla, träffa nya människor, ha kul, jag vill gärna träffa dig och nätverka!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram