Har du svårt att hitta tiden, motivationen eller energi till att träna? Osäker på hur man ska lägga upp passen vid träning? Hur ofta eller vilka övningar ska jag göra? Behöver jag ett gymkort som kostar skjortan varje månad?

Träning är ju superviktigt för att orka, man får rensa skallen, får mer energi, håller sig frisk och hälsan på topp. De spelar ingen roll om du vill ha vardagsmotion, träna för att gå ner i vikt, för att bygga muskler eller bara för att få mer energi, oavsett orsak så ger det inte resultat om den inte blir av. Jag har länge haft gymkort men haft svårt att ta mig dit, motivationen har inte varit hundra och inte heller mitt disciplin till att göra det. Jag vet att jag mår bra att av träna, jag blir pigg och idéerna börja poppa upp igen. Min kreativa sida fungerar inte utan träning, sån är jag. Längre ner i inlägget kommer ja lägga en gratis testlänk till vad som hjälpt mig komma igång!

En vän till mig har tillsammans med en kollega designat en app, en PT online. Man svarar på ett par enkla frågor, gör några tester vad man klarar av, lägger in målen med träningen och så sätter den ihop ett träningschema åt dig. Du väljer hur ofta och vilka dagar du ska träna, man kan sätta på notiser så du blir påmind de dagar du har pass inbokade. För mig har den här varit superbra! Jag har använt den i 3 veckor nu och har funkat jättebra! Inför varje träningspass så väljer man vart man vill köra passet: På gymmet, med din egen kroppsvikt eller med gummiband. Det finns 3 olika svårighetsgrader, jag kör mellan och är dyngsvettig efter varje pass. Man kan även ställa in den på förbänning, bygga muskler eller hålla igång. Jag valde att bli lite mer fast inför sommaren sen ska jag bygga muskler efter sommaren är min tanke. Idag tränar muskler jag inte visste existerade haha med enkla videos på varje övning är de superenkla att förstå sig på. Är de för jobbiga kan man även välja en alternativ övning som de tar fram till en.

img_0788

Den har helt enkelt något för alla och du kan ställa in den efter din egen kapacitet. Appen ligger riktigt bra i pris och just nu får du testa en vecka gratis genom att klicka på den här länken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram