I och med att det förra veckan blev klart med att Sverige i kategori B nu kan resa in i Norra Cypern utan karantän så bestämde vi oss för att följa planen med att ha vårat årliga event i slutet på september härnere. Så nu är förberedelserna i fullgång, det kommer givetvis att bli ett mindre event, men fortfarande fullmatat med en massa kunskap, möjligheter och roligheter!

Vad gör vi på ett seminare? Först och främst kallar vi det Discovery seminar, ett event där man får komma och upptäcka Norra Cypern. Vart det ligger? Hur ser det ut? Vad kan man göra där? Är det god mat? Är det dyrt att leva? Är det mycket turister? Hur är investeringsmöjligheten? Vi vill se till att svara på alla frågor och gör det med glädje via vårat event!

Det är normalt 4 dagar, denna gång har vi satt in en extra dag. Så 5 dagars event, med mycket fritid första dagen, så man hinner landa, se sig omkring innan vi startar ett fullspäckat schema. Lyssnar på en presentation om Norra Cypern, vart är vi nu. Hur ser investeringsmöjligheterna ut här, statistik från kommande år, käkar lunch, lyssnar på en presentation vilka är vi WIN som anordnar eventet. Första dagen är mer informell men avslutas med gala middag på lyxrestaurang! Vi minglar, käkar gott och skålar alla välkomna.

Några av grabbarna från hemma från förra året
Ett härligt gäng från vårat förra event

Dag 3, 4, 5 åker vi runt på olika fastighetsprojekt, lyssnar på en kort presentation, kikar runt i lägenheterna och villorna. Ser vilken standard, kvalité och design de olika byggherrarna bygger. Känner av de olika områdena, hur ser stranden ut, hur är havet, faciliteterna. Allt. De här eventet är till för att upptäcka, se och peta på allt. Få svar och en klar bild av hur det går till vid en eventuell investering. En advokat kommer gå igenom hela köp processen och svara på frågor och man för även möjlighet att skriva fullmakt och reservera på plats om man hittar något som är intressant.

Exempel på fastighetsvisning.
Häng på stranden.
En annan fastighetsvisning.
Middag i Cengiz Stone Castle, den bästa lokala restaurangen

I denna resa så har vi självklart inget köpkrav, utan de är mer en “kom och känn på, titta, kläm o känn”, träffa andra som köpt lägenheter utomlands, känn på klimatet, mingla och träffa nytt folk. Ha de fint och få en extra semester. Vi rekommenderar att flyga torsdag till torsdag då kan man lägga till några extra nätter på boendet och kan se sig omkring även på egen hand och flygen går smidigt med turkish airlines till exempel.

Norra Cypern har väldigt spännande historia, natur, faciliteter, klimat, partyliv för de som vill det. Det bor över 120,000 studenter i städerna, härnere har vi en hel del olika internationella utbildningar, modern och bra priser på sjukvård som jag själv kan stryka under väldigt proffessionella och ger bra service. (Sorry sverige, men här ligger ni i underläge) Norra Cypern expanderar snabbt vilket gör att investerings möjligheterna är stora och ROI på 3-5 år är otroligt hög. Speciellt nu.

Karpaz, golden beach
Restaurang Kybele i Bella Pais, bästa köttrestaurangen
Korenium, internationell golfklubb
Gamla hamnen med kullerstensgator och mysiga restauranger
Simma med sköldpaddor eller var med när de kläcks för att hjälpa dem ut i havet
Cratos Hotels, “maldives villas”
Cage club, en av de stora ute klubbarna

Oavsett om du letar ett semesterboende, ren investering eller vill skapa passiva intäkter via uthyrning och sedan använda själv några veckor om året så kan jag varmt rekommendera att komma ner hit och ta en kik! Efter mina 2 år härnere på plats, upplevt de flesta ställe, sommar, klimatet, människorna, maten sjukvården, inveseringarna. Så kan jag med handen på hjärtat säga att det är helt udnerbart. Att vi dessutom har stora planer härnere det är ett helt annat kapitel, (kika min tidigare blogg inlägg) men om du tycker något låter intressant vad du läser i mina poster på sociala medier, i bloggen. Tveka inte att höra av dig! Jag älskar att träffa likasinnade människor som vill njuta av livet!

Här kan ni även kika in mina videos från Norra Cypern

Hoppas vi ses!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram