Hej på er! Idag släpper jag min nya hemsida.

Här kan ni följa min blogg med vardags uppdateringar, läsa mer om vad jag faktiskt gör, entreprenörskap, investeringar och livsstilen härnere på Norra Cypern. För mig är det viktigt att kunna bjuda på mig själv, att få människor att lära känna mig, att kunna knyta nya kontakter, nya samarbeten och utvecklas mera!

Jag är så tacksam att jag bor där jag bor och att jag gör det jag gör.

Karpaz Gate Marina

Många har haft en tuff tid ekonomiskt under coronan, vissa har förlorat jobbet, andra har förlorat pengar på börsen, investeringar you name it.. Samtidigt som fler människor har fått upp ögonen för att jobba digitalt och insett hur viktigt det är att sprida sina risker och utöka inkomstkällorna för att skapa trygghet. En investering är alltid en investering och det finns alltid högrisk eller lågrisks investeringar. Det gäller att göra rätt research för att hitta det som passar en bäst. I långa loppet så tror jag personligen att de allra flesta investeringarna går upp. Men man kanske inte har tålamodet eller ekonomin att vänta på rätt tillfälle. Jag är tacksam att jag för 8 år sedan lyssnade på en podd som pratade just om vikten av att ha flera inkomst källor och att jag tog action som gett mig just det. De sa att man skall sträva efter att ha 4-5 inkomster då har man en stabil ekonomi. När en går ner, går en annan upp. Jag behöver aldrig känna stress över min ekonomin, pengar kommer in från olika håll passivt av ett jobb eller investeringar jag gjort tidigare år. Vilket känns så skönt. Jag har sedan jag gick gymnasiet vid 16 års ålder alltid haft 2-3 jobb samtidigt samt haft mina egna projekt vid sidan av. Vilket har hjälpt mig att kunna satsa pengar i mitt egna företag, investera i både fastigheter, aktier och annat.

Skyline Villas.

Fler och fler människor har insett hur viktigt det faktiskt är att säkra upp ekonomin, jag har haft investerare som köpt lägenhet via telefon under de senaste månaderna och priserna/värdet har redan stigit i och med byggprocessen som har satt igång på flera projekt. I våra projekt som är offplan är en prisökning på 25-45% redan inräknat vilket gör att det är en garanterad prisökning på 2-3 år. Vi har inte haft några pris sänkningar under coronakrisen, tvärtom – de har gått upp. Så kul att kunna hjälpa andra att hitta något de kan njuta av i alla lägen. Det är ju inte bara en ren investering, det är en lägenhet eller villa som du kan använda för semester och/eller tjäna passiva intäkter genom uthyrning.

Många drömmer om mer flexibilitet, att kunna vara spontan, packa väskan, köpa flygbiljett och dra iväg till varmare breddgrader. Många ser fördelarna och möjligheterna att jobba online och i detta fallet så kan man ju även ta med sig jobbet till ett annat land, ett annat klimat. Men jag hör ofta personer som tror att det inte har råd, att de inte kan eller vågar investera i ett annat land. Men det går, alla kan det handlar bara om rätt tajming och rätt kontakter. Det är därför jag är härnere och jobbar och brinner för det jag gör!

Kontoret för en dag.

Det blev näst intill en hel novell, hehe, men Ha en fin dag!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram