Idag har jag väldigt goda nyheter mina vänner! Gör er redo.

Äntligen! Som vi väntat, från igår eftermiddag har de äntligen öppnat upp så att Sverige kan resa in till Norra Cypern utan karantän. Restriktionerna är ett PCR test gjort från sverige och ett som tas på plats vid ankomst och man får svar på samma dag. Man kan flyga med turkish airlines eller pegasus med mellan landning i Istanbul. Smidig resa plus att du får besöka deras nya flygplats om du inte gjort det, som ett gigantiskt rymdskepp fyllt med bra butiker haha! Men framför allt du får komma hit och njuta av sol och vämre, vad jag har förstått så har svenska sommaren tagit nästintill slut, så nu har du chans att förlänga den.

Från Cratos Hotel med beach bar coco bongo

Jag har pratat med en hel del människor under de senaste månaderna och många vill komma ner och se hur det ser ut, kika på vilka investeringar vi har, vad är Norra cypern, hitta deras drömboende.. Så nu mina vänner, kan jag äntligen säga – Välkomna ner!

En gruppresa förra hösten.

Vi har något vi kallar för visningsresor , klicka här för mer info hur det går till praktiskt, men kort och gott du får komma ner och bo hos oss 6 nätter, du blir hämtat på flygplatsen, vi åker runt och kika på fastigheter, natur, hotell, umgås, äta gott och ha det bra. Beroende på dina intressen så anpassar vi självklart resan! Man kan åka själv när det passar en själv eller i våra större gruppresor som vi har uppsatta datum för.

Ta kontakt med mig på sociala medier eller mail så kan vi kika på datum och jag kan även hjälpa att boka flygbiljetter.

Ha en fin dag!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram