Ni var supermånga som var intresserade utav Entreprenörs projektet vi skapar härnere efter mitt senaste inlägg ang detta så jag tänkte jag skulle dela med mig lite mer info! Oavsett om ni är intresserade utav ren investering eller ett ställe att bo, åka till för att ladda batterierna och nätverka med andra företagare.

Vi har tillsammans med ett gäng härliga, drivna entreprenörer och företag satt ihop ett stort projekt, målet med projektet är att vara ett exempel för resten av världen, anpassat med den nya generationens livsstil. En mötesplats för entreprenörer, personer som jobbar på remote, hälsomedvetna, egna företagare, digitala nomader, drivna, medvetna och kreativa människor som vill umgås med likasinnade människor. Projektet är uppdelat i flera faser och i dagsläget så har den första fasen startat byggandet som ni kan se på bilden nedan. Där kommer vårat kontor att byggas, föreläsningslokaler, kontor för uthyrning, forskningscenter samt moderna, högteknologiska lägenheter utrustade med smart home system i integrerat med naturen. Lägenheter för människor som vill vara en del av communityn med likasinnade människor eller använda som en investering och skapa passiva intäkter genom uthyrning.

Tänk dig ett ställe där man spånar ideer tillsammans, jobbar, utbyter tjänster, start ups hittar investerare, anordnar sina föreläsningar, kurser konferenser you name it. Co-working på helt nya höjder! Ett ställe med högt i tak, där tankarna kan härja fritt. Projektet är baserat på de 17 globala målen. Målet här är att vara självförsörjande, att använda solen som el källa, cyklar på gymmet som genererar el, plast får inte användas på sajten och mycket mer. För att inte tala om den magnifika utsikten med bara 100 meter till havet, där du har sand strand, klippor, trädäck och beach bar.

Området just nu. Grunden snart på plats!

En ny by, nej stad med kretiva individer som tillsammans kommer skapa något helt unikt. Jag längtar till att sätta nyckeln i dörren till min nya lägenhet. Att få anordna stora event med häftiga föreläsare från hela världen, att sitta i det öppna kontoret, nätverka och utbyta ideer med andra entreprenörer. Häftiga namn har visat intresse till projektet vilket visar att vi är på helt rätt väg. Att man dessutom kan göra en grym investering när man är med från början gör ju det hela mycket roligare. Om ett event planeras med 500 personer så behöver vi lägenheter att hyra. På så sätt söker vi även investerare endast för att köpa och hyra ut och på så sätt skapa en bra långsiktig investering och samtdidigt skapa passiva intäkter. Så häfitgt att få vara med och se det byggas upp, från start till mål. Communityn har redan börjat växa, vi har många häftiga individer i projektet redan idag, över 1000 personer som varit ner och kika på projektet och visat intresse. Speciellt efter 2020 så tror jag detta projektet inte kunde ha bättre tajming. En gigantisk konferensanläggning där företag kan hålla kick off, kurser, event eller små häftiga meditationsplatser i träden och naturen med fantastisk havslukt, vågor och solnedgångar att ladda batterierna. Jag bara spånar öppet just nu, men jobbar du med alternativ medicin och vill sätta upp en egen klinik eller projekt? Är du programmerare och vill jobba från en annan bas utomlands, dit företag ständigt kommer och kanske kan vara din nästa stora kund? Är du yoga instruktör och vill göra egna retreat resor? Är du föreläsare och vill hålla företagskonferenser utomlands? Tankarna kan flyga fritt utanför boxen. Här är alla ideér välkomna. Campus är stort. Ett riktigt häftigt projekt som inte går att förklara med ord. Det måste ses!

Designen är något helt annorlunda, modernt, hållbart men smälter samtidigt ihop med naturen, ett projekt med den bästa loakliseringen, maffiga berg i bakkant, klarblått vatten med havssköldpaddor som simmar runt några steg från lägenheten, odlingar som kommer generera frukt och grönt till restaurangen. Det är ett stort projekt med stora mål. Många faser planeras, tänk dig ett äldreboendet som ligger granne med dagiset, där gamla och unga utbyter erfarenheter och energi med varann. Eller tänk dig en skola där man fokuserar på enskilda individer och anpassar undervisningen till var och en, som det ska vara. Där du får studera på ditt vis, vara på ditt vis, ett ställe där du får lära dig andra språk skaffa kompisar från andra länder. Projektet är under uppbyggnad och idéerna är många, jag säger det igen. Projektet växer i takt med nya människor som involverar sig i projektet. Vi har stommen, men vi behöver mer medvetna och drivna människor till att nå våra mål. Det är så häftigt, jag kan verkligen gå igång och prata i timtal om detta!

Det viktiga vad jag vill få ut av det här inlägget är vem skulle vilja ta del av en sån här community, vem vill flytta sitt kontor eller business utomlands på remote, vara med och bygga något häftigt från grunden, hålla föreläsningar, bli min granne och snacka business hela dagarna, ett ställe där du kan hålla egna retreater, investera i något med riktigt bra ROI eller bara vara dig själv.

Om du svarade ja på någon av dessa så tveka inte, det är nu det händer.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram