Hej på er! Hektisk dag med möten och brainstorming runt den nya fasen av vårt Entreprenörsprojekt. Det tar sig, det börjar likna något! Så exalterad tills allt rullar igång. Har lite nya ideér och projekt online som kommer att lanseras inom kort! Så stay tuned my friends, de vill ni inte missa.

Är det någon mer än mig som är beroende av att ha likasinnade människor runt omkring för att kunan tänka klart. Umgås med fel människor kan lätt göra en irriterad och fokusera på fel bana. När jag var yngre så kunde de gå snabbt upp och ner i energi och jag brukade undra varför. Jag kunde inte förstå vad som var fel, jobbade på ett projekt jag länge velat göra, inspirationen var på topp, kunde jobba 18 timmar i streck. Men sen en dag så bara BAM, åker energin ner på 0 och jag kan inte göra någonting. Tankarna börjar snurra, något är fel, vad gör jag för fel, jag har ingen inspiration, inget tålamod, ingen energi, ingen känsla för att göra det jag ville igår. Det tog mig ganska lång tid innan jag förstog att jag hade för mycket energi tjuvar runt omkring mig. Jag är normalt en öppen person som älskar att prata business, älskar att skapa business och att hjälpa andra. Det har varit min drivkraft. Men när jag umgåts med fel människor och delat mina idéer vilket de totalt sågat. Så slutade jag att dela med mig utav mina idéer. Jag jobba tyst med mina projekt, umgicks med mina vänner privat men aldrig prata business. Men all annan tid gick åt att jobba på mina projekt och business. Jag ville så gärna lyckas. Men jag lät mig gång på gång bli sågad vilket ledde till att energi och tålamod rasade.

När jag äntligen kom på varför allt detta hände och faktiskt gjorde en rensning i de människor jag hade runt omkring mig. Och samtidigt umgås mer med människor jag faktiskt fick energi av, som jag kunde dela mina idéer och business med och de supportade en. Vi tog och gav av varann, vilket resulterade i en massa energi och kreativitet. Jag tog kontakt med människor som jag tyckte verkade drivna och härliga och bjöd in till kaffe, bjöd in till mastermind, gjorde saker jag inte vågade, jag gick med i andra mastermind grupper för att mingla med likasinnade. Det hjälpte mig att kunna fokusera mera på mitt eget och komma vidare.

Speciellt som egen företagare så tror jag det är extra viktigt. Att ha någon att bolla idéer med, en mentor att få support av, hitta investerare till sin nya produkt, en vän att byta tjänster mer eller någon i samma bransch att bolla lösningar med och utveckla vidare. Jag bokade under en tid ett kontor i ett kontorshotell, anledningen var inte att jag inte kunde få plats hemma. Anledningen var för att träffa andra entreprenörer, mingla, se andra i samma bransch, vilket jag gjorde. Men kontor är inget för mig, att gå till samma plats, sitta i samma möbler, se samma vägg, samma utsikt genom fönstret. Människorna var grymma! Riktigt glad att jag träffade dem, vi har haft samarbeten mellan varann och har kontakt än idag. Men idag när vi bygger vårt Entreprenörs center tänker jag på allt detta. Co working – ett öppet kontor där du finner olika hörnor, olika typer av kontor, ute, inne, i poolen, seminarie rum, pergolas i naturen, privat kontor, mindre mötesrum, VR rum, online mötes rum, you name it. Podcast rum, foto studio.. Listan kan göras lång. Ett ställe för alla att göra business på. Men människor som är i business tänk, alla olika branscher blandat på ett ställe. Mindre företag, större företag håller kick off, kurser, konferens, eller enskilda företagare jobbar på ett projekt och hittar en webbutvecklare som kan hjälpa till att sätta upp en hemsida. Bygga relationer, start ups kan hitta investerare, pilotprojekt kan testat. Ett ställe där vi supportar och bygger långsiktigt, hållbart och global business möjlighet till alla individer.

Där vi varje månad håller event och föreläsningar för dig att utvecklas. Lyssna på andras success stories, duktiga webbutvecklare prata om de senaste trenderna, säljcoacher ger ut sina bästa tips hur man lyckas, ett miljon eller biljon företag delar sin utveckling och knep för att komma dit de är idag. En community där du kan hitta anställda, hitta jobb, hitta kunder, hitta investerare, hitta coacher, hälsocoacher. Listan kan igen, göras lång.

Hade jag hört talas om detta för 10 år sedan hade jag rest hit 1 gång i månaden, tagit med min dator, knytit nya kontakter och delat idéer med människor på en helt annan nivå. Kanske hade min resa hit sett annorlunda ut, men jag kunde inte vara mer glad över vart jag är idag och med vilka jag är här med. Det här kommer bli något stort. Något för alla som vill mer. För dig som vill men inte vågat tagit steget ännu, eller för dig som driver ett framgångsrikt företag. Att ta del av en community med samma tänk som dig, bli utmanad, var med och påverka. Var med och visa världen att vi kan göra bättre.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram