Hänger ni med i utvecklingen?

Delar med mig utav mina rutiner, hur och vad jag jobbar med, en vanlig dag i mitt liv helt enkelt. Fick otroligt mycket kritik på denna film, kul att se vad ni säger! Att det fortfarande finns sån otrolig okunskap i 2018 är skrämmande. Att tro att man kommer få ett fast jobb 2020 är inte längre någon säkerhet. Jag tror inte det kommer finnas samma möjlighet till det, därför satsar jag på flera inkomstkällor för att säkra upp framtiden. Fler och fler anställs per projekt och som vikarie, en slump? Jag tror inte det, världen utvecklas och vi behöver också göra det. De vanligaste jobben kommer att bli färre, de har redan börjat. Butiker kommer alltid behöva anställda, men vill kunna ha färre anställda, lagerjobb och administration lika så.. Det har redan börjat, många ser det inte, många vill inte se det, men det händer runt omkring oss. Vägrar man sätta sig in i vad som händer med all utveckling kommer man att få det svårt i vår digitaliserade värld, det är vad jag tror. Vad tror ni? Jag tror att entreprenörskap och starta eget kommer bli större, man kommer bli tvungen att nischa sig själv och själv skapa sig ett jobb. Kanske kommer vi må bättre då? Om man får göra det man vill? Om man vågar ta steget..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s