London på 3 dagar

Förra helgen tog jag med mig min syster till London, vi bodde på ett riktigt häftigt hotell på vattnet och åt mat tills vi inte kunde gå. Varför? För att vi älskar mat. Jag åt sushi för första gången i mitt liv och det var det bästa jag varit med om. Magiskt gott! Att kunna välja att nu drar vi iväg, packa väskorna och bokar en resa. Precis så jag vill leva, resa som en galning! Åka till London och käka mat, för att vi kan och för att vi vill. Bästa med att vara egna företagare måste ju ändå vara friheten att styra sin egna tid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s