Jobba på sitt självförtroende

Jag blir så otroligt glad när jag får ett meddelande att jag har inspirerat något till att ta steget till att gå utanför sin comfort zone. Ni är så häftiga, ni inspirerar mig verkligen! Ett tecken på att om man vill något tillräckligt mycket och för att komma vidare så behöver man ta nästa steg, så gör man det bara. Men man växer något otroligt som människa. Driver man företag behöver man hela tiden hitta inspiration och utvecklingsmöjligheter för att hänga med i trender och utveckla företaget, det är lika med dig själv. Vill du utvecklas som person behöver du hitta något som inspirerar dig nog mycket för att det ska vara värt att göra allt de där lite jobbiga som kommer upp! Kika gärna på mitt senaste klipp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s