Julfirande & nytt boende

Hoppas ni alla haft en bra jul! Min har varit jättebra, fått träffa nära och kära, spelat spel och bara haft de mysigt! Åkte ner till Enköping och Os familj några dagar innan julafton. Vi umgicks, shoppade och spelade bingo på uppesittarkvällen. På juldagen åkte jag till Björbo och firade jul med min familj. Vi spelade spel, åt mysfrulle och öppnade julklappar! Kom en massa snö under natten så tog en mysig promenad och träffade resten av släkten. Tacksam över att ha största delen av släkten i samma lilla by, bästa!

Förra veckan var vi och kikade på en lägenhet och igår skrev vi på kontraktet iih! Ska bli så skönt med något större, från våra 45 kvm. De vikigaste för oss var att köket skulle vara nytt och ha en öppen planlösning, vi fastnade direkt för denna! 70kvm som skall få ny färg och inredning och vi flyttar in redan om en månad! Längtar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s