Låt ursäkterna passera

Att starta dagen på gymmet 2 av 5 dagar denna vecka, känns otroligt bra! Kommer upp tidigt, energin på topp. Äta frukost, svara på mail, strosa runt mellan soffan och köket, ta en varm dusch and the day is ON! Bara några få dagar kvar till BLACK FRIDAY, vilken dag. Laddar upp för fullt med våra grymma erbjudanden, kika in på min instagram för mer info! Söker även ambassadörer som vill tjäna extra pengar till fredag, kontakta mig på instagram. Länk här till höger!

Brukar ni träna? Känner ni någon skillnad när ni tränar? För mig är de otroligt stor skillnad, jag blir trött och trög av att inte träna. Ändå är det så lätt att hamna där? Man stannar inne, vägen är lång till gymmet, det är kallt, inte idag, imorgon ska jag börja.. Ursäkter.. Ursäkter kommer det alltid finnas till allt, det handlar bara om hur du väljer att möta dem! Bestäm dig, sätt upp mål, beröm dig själv när du klarat av det. Det är inte ofta vi ångrar att vi gick till gymmet, right? Ursäkter är något som alltid kommer att komma, men det är också bara spöken i huvudet, låt dem passera, ägna tankarna till positivitet! Peppa dig själv, se resultatet framför dig, för mig hjälper det supermycket att ha en träningskompanjon. Dels för att jag själv inte vet hur jag ska träna men också för att ha en bestämd tid, “ett måste” att komma dit! Det funkar för mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s