Feed your mind

God morgon tisdag! Vilken laddad dag. Har en hel del möten inbokade, ska få träffa en hel del häftiga tjejer! Efter en helt galet bra helg i Stockholm har jag fått tillbaka motivationen, jag vet vad jag vill. Jag vet vart jag ska, tack vare kollegor som blivit väldigt nära vänner. Som supportar och coachar mig i rätt riktning. Det är så viktigt, viktigt att omge sig med rätt människor, människor som tror på dig! Även när din business går tungt så är de där och stöttar. Stöttar så du orkar ta dig tillbaka. Jag har ett väldigt stort mål men vet att jag kommer ta mig dit, de kommer att komma motgångar, de gör de överallt! Det gäller att ha rätt personen vid din sida. Jag har hittat rätt helt klart!

Feed your mind, hitta motivation, påminn dig själv om dina mål, ha ett nog starkt varför. Varför ska jag uppnå detta? Skriv en lista på 100 st varför, när du skrivit 100st (vilket är supersvårt) så stryker du 99 st. One by one, jag tror att det är då man inser vad man verkligen vill. Här är ett riktigt bra klipp som alla borde se, why make a change .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s