Rutiner & feed your mind

Har jobbat hemifrån hela morgonen, är så bortskämd med livsstilen att kunna ta sovmorgon när jag känner för det, gå upp, slänga på morgonrocken, tända ljus, sätta på kaffet, käka frukost, lägga upp planen för dagen. Lermask, ett möte, en morgonpromenad! De enda jag inte fått in på dagarna hittills är träning, har varit på Oliver länge att han ska ta med mig till gymmet och lägga upp ett träningsschema men har aldrig blivit av, idag har jag tagit tag i det och skaffat en annan grym pt. Så imorgon kör jag även igång med träningen! Ska bli så skönt!

Rutiner är något jag aldrig har varit bra på. Men jag lär mig, men har svårt att hålla i, det sägs att det tar 21 dagar att skapa en ny vana.. 21 dagar, de är väldigt lång tid om man är otålig som mig! Men något jag börjat med de senaste veckan är morgonpromenad och podcast och det har hållt i sig än så länge! Feed your mind, lyssna på pepptalk, tacksamhetsövningar, så viktigt men de är först nu jag förstår att alla behöver det! Alla har vi ups and downs, inspiration är något vi alla behöver i olika former! Kan verkligen rekommendera framgånspodden med Alexander Pärleros, väldigt mycket intressanta och inspirerande personer med livs historier och tips att ta del utav! Har lyssnat på ett 10-tal personer hittills, fastnade för en träningstjej – Ida Warg avsnitt 32.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s