Blir aldrig för gammal för ballonger

Hej på er! Bara att ladda om batterierna efter en sjukt bra och rolig kväll igår. Blåsa ballonger tills lungorna viker sig näst på tur hehe. Det är väl självklart att ett kalas blir roligare med ballonger, barnet i mig kommer aldrig växa ifrån det. Det är något visst med känslan, eller hur? Fylla år, fira, nära och kära, skratt och ballonger på det! Festligt och roligt. Kan man annat än älska kalas, festfixa och överraska är nog det absolut roligaste som finns! Ansiktet på den ovetande, woohoo lever länge på det!

DSC_3626

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s