Frukostmöte och banken

Fredagen startar med ett tidigt frukostmöte hemma hos mig, planering och genomgång av stategi och sociala medier med Micaela! Energin är på topp och har ett hektiskt schema fram tills jag ska åka till björbo för lite kalas mot kvällen. Kubbturnering (modell större) med släkt och vänner, rosé och sol! Kan inte bli en bättre fredag. DSC_3588

Har känt mig trött de senaste dagarna, jobbat med mycket som tar energi ifrån en. Men nu är det äntligen över och tack vare ett naturligt kosttillskott jag börjat med känns allt redan mycket piggare. Bara älskar när det går undan och man får snabb effekt på saker och ting!

Nu ska jag ta en promenad över till hönsarvet där jag ska få hundvakt över helgen då jag ska iväg på en massa roadtrips hit och dit sedan tillbaka till stan för ett efterlängtat bankmöte! Vi ses på instagram? Där uppdaterar jag lite oftare @emmahellgrens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s