Fotograf till lookbook

Godmorgon, hade planerat hela morgonen så att jag kunde sätta mig ner på ett webbseminarium nu vid tio, men det var visst kl 10 i USA tid. Haha! Får vänta 6 timmar till på den. Ska svara på lite mail och skicka efter nya tygprover samt skicka med vår färgskala för att stämma av så det blir rätt, håller tummarna för att de hinner komma nya innan helgen! Några var bra som de var, så de ska jag beställa hem på en gång så vi kan börja sy upp några utav plaggen. Ska bli så sjukt spännande och se hur allt sitter!

Kommer hit en fotograf från Italien i höst som var på skandinavisk turné, han frågade om han fick fota så passade perfekt med provkollektionen och till vår lookbook. Finns många duktiga fotografer i Sverige också, men denna hade även många referenser utomlands som också kan gynna oss. Så himla kul! Vi bara kör!

DSC_3427

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till golfbanan en sväng och sen träffa Micaela lite senare, så skönt att fritt få välja vart och hur man lägger sin tid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s