Sy upp provkollektion

Godmorgon, kom precis in efter en morgontur med vovven. Nu frukost och en kaffe för att kicka igång dagen! Fick hem en massa tygprover igår så vi hoppas hitta något att gå vidare med den här gången. Är minst sagt en djungel att hitta rätt material och kvalitét! Mönstren till plaggen börjar bli klara vilket innebär att provplaggen skall sys upp! Sjukt spännande. Provkollektionen har vi bokat in hos fabriken i augusti och på fredag ska jag till banken för att lägga upp företagskonton. Than it’s on! Hösten kommer innebära en hel del mässor och inköp, kommer bli så himla kul!

DSC_3409DSC_3407

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s