Redo för nya utmaningar

DSC_3400Godmorgon, ingen måndagsångest här inte! Laddad till tusen för en skön vecka med en massa nytt, energifyllda möten, roadtrip och annat kul. Kan inte riktigt förstå att det här är min nya vardag, det är så här jag jobbar, kan bara le! Vilken lycka.

Ikväll är det utbildning som gäller samt lägga upp en plan för veckan då jag inte hunnit med det ännu.. Ligger lite efter i mitt tidschema för veckan, många möten och semesterperioder. Vissa dagar blir man så glad när solen lyser men de hjälper liksom inte då den blänker i dataskärmen så man ändå är tvungen att sitta inne. Nöta datajobb först, sen njuta i solen med resterande jobb! Man har ju ändå den friheten att välja. Skål från noccos supergoda “protein kaffe”.

DSC_1956

Igår hämtade jag även hem min lilla pojk som ska bo här i tre veckor, dags att komma igång med ännu en rutin – morgonspringningen! Man kan inte ha bättre motivation än att vakna upp till det här energiknippet. När man springer med någon så blir man oftast mer motiverad, så det här var perfekt! Han behöver rastas och jag behöver träning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s