Årets företagarkvinna, min mamma

Idag fyller världens bästa mamma år! En grym entreprenör som alltid har humöret i topp och inte tillåter sig, eller oss att se problem. Hon har lärt mig mycket, hon är en kämpe minst sagt, driver ett företag med 80 anställda i byggbranschen. Bara de!? Blev årets företagarkvinna i Gagnef 2017! Hur grymt duktig!? När jag slutade gymnasiet och drev egen reklamfirma jobbade jag åt henne, hon är grym. Stöttar och peppar en i allt vi tar oss för, alltid glad, ställer alltid upp och lyckas alltid hålla humöret uppe trots motgångar, mycket jobb och annat som kan få oss andra (läs mig) att flyga i taket! Stolt över att ha dig som min mamma, vilken förebild, ikväll ska du bli firad! Helt klart den bästa!

Börjar med ett glas rosé, skål för min mamma!

DSC_3383

 

One thought on “Årets företagarkvinna, min mamma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s