Friheten att kunna välja

DSC_3296

WOW! Vilken torsdag, vaknade upp med supermycket energi, solen skiner och jag är riktigt taggad på denna fullsmetade dag! Är så glad att jag tog steget att starta eget, vilken frihet att kunna välja vart jag vill sitta och jobba, hemma? Ute? Stockholm? Cypern? Jag kan ta med mig mitt jobb vart jag vill, hur underbart!?

Hela dagen har bestått av fotografering och möten, nu sist var jag på ett möte med Almi Invest på teknikdalen, superspännande.

Peace and love festivalen kör igång idag, har redan börjat känna stämningen då vi har huvudentrén och festivalområdet runt hörnet, ska möta upp några vänner för parkhäng senare! Superkul att festivalen är på väg tillbaka. Samma vecka även festival i gagnef – skanka loss och kofesten i björbo får vi inte glömma med volleybollturnering och parkfest på kvällen. Allt på en gång, helt perfekt mix av allt!

DSC_3302DSC_3337

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s