Personlig utveckling, ge inte upp

DSC_3283

Hej på er! Lilllördag och solen skiner, mycket jobb som jag behöver få klart idag och förbereda inför imorgon då det står filminspelning på todo:n. Det blir många omtagningar så här i början, men jag hoppas lära mig under tidens gång! Så är det ju med allt, man måste börja någonstans för att sen kunna bli bättre! De första tagningarna är det riktigt obekvämt att stå där och prata inför personen bakom kameran, tankarna snurrar, texten försvinner, man hakar upp sig, blinkar, nyser osv. Allt för att du ska vilja ge upp, men hur mycket bättre blir de inte om du försöker igen och igen, bestämmer dig för att det ska gå. Då går de ju till slut! Då har du blivit lite bättre och hur kul är det inte att utvecklas?

Om man lär sig något nytt varje dag, resulterar det i att man hela tiden blir lite, lite bättre (om man nu anstränger sig lite), håller ni inte med? Man måste bara bestämma sig för att man vill ha en förändring sen är det bara att ha ett öppet sinne och ta till sig de man behöver. Personlig utveckling mina vänner! Sjukt spännande ämne som jag kommer prata om mycket i mina videos.

DSC_3278

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s