Hålla tungan rätt i mun

DSC_2870

Hej på er, har haft en hel dag med filminspelning och oj vad svårt det är att hålla tungan rätt i mun vet inte riktigt hur många omtagningar det blev.  Men träning ger färdighet och förhoppningsvis bli det bara lättare och lättare. Det är när man gör något obekvämt som man utvecklas, att se eller höra sig själv på film är inget man är van vid. Än så att säga, bättre blir det!

Eftersom det drog över tiden med filminspelningen så har jag fortfarande jobb kvar som lär göras idag. Har bland annat fått fler prover till klädkollektionen som jag ska gå igenom, svara på mail, bestämma mig hur det blir till helgen, cypern eller inte? Så blir ett kort inlägg idag så hörs vi mer imorgon!

DSC_2879DSC_2890

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s