Flytande engelska & golf

Började lördagen med att ställa klockan på 08 och knallade till gymmet med min andra hälft, körde ett benpass och det värker redan som bara den i benen..Så jag gissar på att det tog ganska bra, vilket måste betyda att man gjorde något rätt wii. Slängde mig i duschen och åkte till mina föräldrar i björbo. Gick på marknad, fyndade en keps som jag länge velat ha och mamma köpte en massa fina blommor! Hann med en webbutbildning som jag länge väntat på att få göra, vilket gick hur bra som helst även om den var på engelska. Ska börja lyssna mer på engelska podcast och lyssna på ljudböcker i bilen när jag åker på mina roadtrips överallt, vill så gärna prata flytande engelska!

Avslutade dagen med att slå på rangen och gick några korthål på Dalsjö, testade även en “black peel off mask” en sån som man ser överallt på sociala medier, jäklar vilken len hud man fick! Imorgon har vi bokat tid på golfbanan igen så nu ska jag krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s