Skypemöte & resor

Hej på er! Fredag idag, någon mer än jag som längtat efter helg?

Jag håller på byta portal på bloggen så det är lite halvdant och rörigt här just nu, men hoppas att få klart den idag! Igår kom Malin och Micaela över på lunch, brainstormade idéer, framtid och hann även med ett möte via skype med ett annat energiknippe som sitter på cypern! Riktigt spännande och självklart blir det en resa neröver antingen i sommar eller september, inte riktigt bestämt datum ännu men det blir garanterat att fortsätta planera roligheter..

DSC_2230Är riktigt spänd på den här sommaren, jag har så sjukt mycket roligt inplanerat och mer kommer. Massa resor framförallt! Nu ska jag kila iväg på ett annat möte och eventuellt samarbete, vi hörs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s