Våga träffa nya människor

Jäklar vilken givande dag! Gårdagen spenderades som sagt i Stockholm (blev även en trip till Uppsala), träffade superinspirerande och trevliga männsikor att nätverka med. Fick till lite samarbeten med mitt företag, fick med en massa tygprover hem och resterande kommer på posten i nästa vecka wiii.

Träffade även Carla, superkul, vi tog en drink och pratade om allt! Jättesöt tjej med supermycket erfarenhet i bagaget, fick en massa tips och hittade även där en massa prover som kommer hem i veckan! Blev medbjuden på en mässa i Milano i juli och det lät ju superkul hehe minisemester ja tack! Perfekt kombination, jobb och nöje!

Det är så himla viktigt att våga träffa nya människor, du vet aldrig vad det kan ge dig.. Ett riktigt bra tips till alla er som funderar på att starta eget, vill utvecklas, träffa likasinnade, gå med i LinkedIn. Det är en sida på nätet (eller app) där du kan knyta kontakter, ungefär som facebook men jobbrelaterat. Du lägger upp vart du har jobbat, vad du gör idag. Det är som ett verktyg till att bygga upp ditt egna varumärke och knyta kontakter med människor både i sverige men också internationellt.. Man vet aldrig vilka man träffar på, vad de kan ha för spännande på gång. För mig har det gett väldigt mycket! Så tipstips

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s