Nästa Stockholm

Väskan packad med prover, skisser och hej o hå, next up Stockholm!

– Ska träffa en riktigt inspirerande kille och hans sambo som båda är coacher inom olika slag, vi ska prata om ett eventuellt samarbete, vilket ska bli jättespännande!

– Ska åka till Uppsala en sväng och träffa Pierre, en härlig kille som jag träffade på tygmässan i Borås för några år sedan, ska få kika in deras kollektion och leta på några tygprover att ta med hem så att vi sen kan ta fram våran kollektion.

– Ska sen åka tillbaka till Stockholm och träffa Carla som jobbar åt en grossist i italien, lyckades tajma in hennes trip till sverige vilket var helt otippat men kul! Henne träffade jag också i Borås, riktigt härlig tjej!

– Hoppas att jag kan få till ett möte med en annan kille också som har tusen bollar i luften, har ett riktigt stort nätverk inom mode och syns med överallt. Vi har försök få till det här mötet i flera veckor men det har alltid krockat då han är så himla upptagen jämt. Ska prata både samarbete och mässor i höst!

Såå, med ett brett leende på läpparna och pirr i magen så kör vi! Hörs senare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s