Fest i parken, kom de blir kul

Hej hopp! Fredag på kalendern idag, jisses redan helg.. Fick hoppa in på Freshbar ett par timmar imorse innan jobb på Basilica, såg många svartvita hattar och kan tänka mig att många har sin bästa dag någonsin idag trots vädret det bjuds på! Studenten, vilken frihet, vilken tokrolig dag och avslut på tre värdefulla år, hoppas ni tar vara på den! Kvällen måste ju bli minst lika grym med tanke på den megafesten som Liljan ordnat med Freddy kalas och Vigiland, “fest i parken”! Biljetter kan ni köpa HÄR men man kan även köpa i dörren! Klart alla ska gå!

Eftersom jag hade så sjukt kul på min student (som för övrigt kändes som igår men jag har precis insett att det var fem år sen hehe) så ser jag också helgalen ut på alla bilder så jag lägger upp lite bilder från min 25-års fest förra helgen istället haha. Hade en sån grymt rolig kväll, med helt underbara nära och kära, god mat och fick en massa fina presenter! Ska få hoppa fallskärm (wiii så taggad), ska åka på massa weekends med härliga människor, en ny fin klocka och som om det inte var nog en massa annat fint och välbehövligt. Tusen tack alla som gjorde min kväll så bra, kan leva länge på den!

Nu ska vi åka och handla massa gott till ikväll, fredag då får man!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s