Coachsamtal & nya rutiner

Hej på er! Startade dagen med ett coachsamtal med en superhärlig tjej. Kan inte säga annat än att jag blev fullproppad med massa energi, ska lägga upp lite nya rutiner och har precis fått lite ny syn på saker och ting. En av de nya rutinerna jag gruvat mig för länge är att jag ska ta mig upp innan kl 09 och springa varje morgon. Det kommer bli tungt till en början med när man väl bestämt sig så brukar det gå bra! Speciellt om man är medveten om varför man gör det. Så nu är det dags att ta tag i mina ostrukturerade mornar och göra dom till något bra. Tänk att få ännu mer energi, en slimmad och starkare kropp, kunna tänka klarare och prestera ännu bättre i allt du gör. Framförallt få en bra start på dagen! Man kan ju omöjligt se förbi detta längre! Så hoppas att jag är lika taggad imorgon bitti hehe.

Nu dags för ett annat möte som jag sett fram emot hela helgen och veckan om ett helt annat projekt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s