Nya äventyr

Hej på er! Starten på veckan blev inte som planerad men energin som fylldes på i helgen kommer jag att kunna leva på ett bra tag! Har haft en helt magisk helg och födelsedag med de bästa av de bästa. Hela lägenheten är fylld med fina blommor och de doftar hur gott som helst! Har fått så mycket äventyr att göra nu i sommar, mitt hemmakontor börjar ta form, bara massa spännande månader att se fram emot både på jobbfronten och fritiden. Eller en kombo av båda kanske? Har härom veckan nämligen bestämt mig för att byta riktning i arbetslivet och är riktigt laddad för vad som komma skall! Tänkte dela med mig av väldigt mycket här på bloggen, tips, erfarenheter, framtid, peppande människor osv. Så följ gärna med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s