Nyheter inför sommaren

Vaknade utvilad imorse, fick för första gången sova ut när jag inte var schemalagd, wow! Så skönt! Nu ska jag fortsätta jobba hemmifrån, tråkigt att stänga in sig med solen som skiner utanför men men.. Jobba först, chilla sen!

Satte mig framför datan igår direkt efter jobbet och skulle fixa undan lite papper, slutade med att jag grottade in mig och glömde tiden helt. Fyra timmar efter så var ögonen fyrkantiga men hade hunnit med en hel del! Menyn till sommaren och Freshbar är nästintill helt klar, vi kommer styra om en hel del där så mycket som skall gås igenom med personal osv, så kul! Längtar tills uteserveringen kommer upp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s