Stockholm, printz & fotboll

Haft ännu en bra dag, började med att vi blev bjudna på gofrulle och solen sken! Bara de!

Styrde bilen mot Stockholm vid elva tiden och vandrade sen runt på MOS och kikade lite butiker en snabbis! Har kommit många nya inredningsbutiker som vi inte riktigt hann kika i så lär bli en till vända till dit snart! Bland annat så såg jag att Ellos hade öppnat och skyltfönstren var fyllda med massa fina inredningsdetaljer och såklart favoriten granit! Behöver förnya läggan lite!

Hur som helst så käkade vi mat på Printz och tog ett glas rosé (bärs för grabbarna), riktigt god mat till bra pris så tummen upp för de! Därefter blev de fotboll på friends, nästintill fullsatt kändes de som! Kul stämning och riktigt bra sällskap, matchen kunde vara lite bättre men jag hade en jäkligt bra söndag helt enkelt!

Ska skicka iväg några mail sen är det godnatt för ikväll, imorgon står de jobb på schemat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s