Facelift, nya menyer & dålig sömn

Godmorgon måndag, knappt sovit tre timmar inatt.. Kunde av någon anledning inte somna, jag som alltid somnar när jag lutar huvudet oavsett tid på dygnet annars. Hade förmodligen för mycket i huvudet, tankar och idéer som snurrade. Slutade med att jag pillade i mobilen och beställde hem de sista till köket från IKEA som nu skall komma nästa vecka! Skönt. Hittade även de här supersnygga klockorna från Paul Hewitt med matchande armband. Tyckte dem var jäkligt coola!

Jobbat hela helgen och nu står ett 13 timmars arbetspass på schemat, bara att tagga till för en ny vecka! Ska gå igenom en massa offerter och möblemang till både freshbar (som kommer med lite nyheter) men även till två restauranger som ska få sig ett ordentligt “face lift”, nya menyer och de kan man ju inte annat än att gå igång på! Blir helt lyrisk när jag börjar surra iväg i tankarna.. Har mina bästa vänner post it lapparna och appen där man spelar in ljudmeddelanden i mobilen för att inte glömma bort nånting.. haha. Men nuförst åka bil 1h sen 8h fokus på något helt annat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s