Spontanhelg & fullknökad vecka

Godmorgon fullknökade måndag, (ni vet såna dagar man önskar att man hade 10 timmar till på dygnet) idag är en sån dag, hela den här veckan är egentligen likadan! Kul!! Är taggad till tusen.

Har en massa möten inbokade med nya projekt, jobb och planering den här veckan! Skulle dessutom behöva åka till Stockholm någon dag den här veckan men vet inte riktigt hur jag ska hinna det.. Att börja veckan med ett energifyllt möte med ett tiotal andra drivna brudar känns inte annat än bra, motivation och inspiration på hög nivå!

Helgen var dessutom superbra, körde ett hårt träningspass med killen på lördag morgon (sjukt stel i både rygg och armar idag), åt pannkaksfrulle x2 och spontantrip till enköping igår. Blev både handbollsmatch och god middag på kvällen! Fick dessutom en ide om att kapa av håret några dec och så blev det, bort med de slitna och man fick helt plötsligt lite volym i håret igen! Enkla saker som ändå gett en så mycket energi! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s