Över förväntan

När man vaknar upp, det är kolsvart utanför fönstret, ögonen vill knappt öppna sig och det är svinkallt i lägenheten. Man vill bara krypa ner under täcket igen! Men det var bara att bita i det sura äpplet, dra på sig kläder och ut i regnet! Jag är verkligen inte någon morgonmänniska.. haha mer en nattmänniska, det är ju tyvärr då man får alla bra ideer, har energi till att ta tag i saker, kan till och med få för mig att möblera om bara för att. Att jag och killen lagade en supergod lasagne igår kväll o den blev över förväntan gjorde de hela bara bättre. Bästa av allt, matlåda till idag! 

Väntar svar på ett spännande mail jag fick tidigt imorse, kan de ha något med inlägget jag skrev igår att göra? Maybe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s