Veckans todo & rawfoodfika

Måndag, ny vecka och proppat schema. Me like. Blir ett hektiskt avslut på 2016, men alltid kul med nya utmaningar! Lite mer schemalagt jobb än vanligt, möte för butikscheferna (excited), planering inför vad som komma skall, relaxkväll med brudar, få ordning i köket och utbildning. Wihu! Ska även trycka in några träningspass den här veckan, började igår och har redan ont i benen.. En springtur mot kvällen så hoppas jag de går över!

Hade en jättestor beställning på rawfood-fika till idag på fiket, kul att se att det lockar så pass mycket, mina grymma kollegor har bakat hela helgen! Vill ni också veta vad vi har att erbjuda? Vill ni bjuda kollegorna på nyttigt och gott fika? Vet att det är en del från lilla Björbo som läser, går även att få utkört ända till er mån-tis! Frågor och beställningar tar vi emot på freshbarborlange@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s