Nytt projekt på gång

Fick ett samtal igår med förfrågan om jag kunde vara med på ett byggmöte om tio minuter, blev snabba puckar, proppade i mig ett gäng alvedon och följde med. Det diskuterades en massa, fick än en gång en kreativ knuff i rätt riktning och äntligen fick jag se vad det är vi ska jobba med. Tog även på mig ansvaret för en till kreativ lösning på innertaket som jag skall kika upp. Nu är det offerter och designen som skall sättas och givetvis med kort deadline och behöver vara klart innan helgen. Dirigerade om dagens jobb och har jobbat hemmifrån hela dagen, snart, snart skall ni få reda på mer! Ni kommer gilla det.

Nu ska jag göra mig iordning, ut på lite ärenden och mot kvällen väntas smygpremiär o tapas på pinchos med syster!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s