Höstinspiration

Tycker de här året har gått så väldigt snabbt samtidigt som jag har hunnit med en hel del! 2016 har varit de bästa året på länge, blir svårt att slå det som hänt i år. Mår riktigt bra, har fått iordning i lägenheten, jobbet rullar på, känner att jag utvecklas med det jag gör, blivit sambo, skrattar varje dag och har fina människor runt omkring mig. Det blir så mycket lättare med människor som ger och tar, som är glada och positiva, som man får ut något av när man umgås. Har bara såna i mitt liv, tacksam för det!

Min tisdag blev inte riktigt som jag planerat, blev liggandes i sängen med feber och förkylning. Proppat i mig alvedon och somnat om gång på gång, ibland behöver man en dag där man bara tar de lugnt och återhämtar sig. Det fick bli en ofrivillig sån dag idag. Har mycket kul som kommer i veckan så behöver bli frisk nu, blev bland annar inbjuden till pinchos smygpremiär imorgon, spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s