Efter renoveringen & nystarten

Nu har vi haft öppet i drygt ett halvår, tänkte visa lite bilder för er som inte hunnit kika in på freshbar än, hur det blev efter renoveringen och nystarten efter vi tog över gamla esplanad i Borlänge centrum i våras. För er som inte sett hur det såg ut innan så la jag en bild här längst ner för skojs skull.

Jag driver alltså det här fiket åt ägaren, fick förtroendet att inreda, sätta färger, bestämma menyer, koncept osv. Något jag länge funderat på att göra själv innan jag fick den här förfrågan, som jag blev superglad över! Stortrivs och är lite stolt att det faktiskt rullar på som det gör, finns fortfarande delar att förbättra men kul att ni är så pass många som kikar in och hjälper oss utvecklas! Hur kul som helst, det hade inte gått utan bra kollegor, leverantörer och ägaren som backat upp en till hundra procent. Kom in på en fika eller lunch och pröva på vårt sortiment!

Gamla cafe esplanad, ett hörn av det.

One thought on “Efter renoveringen & nystarten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s