Boosta immunförsvaret

Ett igentäppt huvud och en kliande hals, men annars en bra start på en måndag. Hoppas bara att det släpper, ska köra en kur med ingefära och krydda maten med lite extra vitlök ikväll! Har hittat ett recept på ingefärs-shot med citron som jag tänkte sno ihop, ge immunförsvaret en boost i höstvädret.

Passade på att få lite inspiration till jobbet när vi var i Stockholm igår, inredning, menyer, möbler osv. Håller på skissar och letar priser som en tok just nu, börjar närma sig premiär för vad som kommer komma i december. Wihu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s