Stockholmshelg

Haft en superbra helg i Stockholm med mellanlandning i Enköping för att hälsa på O’s familj och kika handbollsmatch. Väldigt trevligt och första gången jag ser på en handbollsmatch, men de lär nog inte bli den sista! Blev överrasskad att det var så kul att se på! Avslutade gårdagen med vin & tapas på en jättemysig restaurang och lullade runt i stan till småtimmarna med mycket att kika på. MatTina stog för frukosten på hotellet imorse så det var hur mycket som helst att välja på, gofrulle med andra ord. Redan vid 10 så satt vi i bilen på väg till MOS för shopping och mat på basilica. Efter några timmars knatande så slog vi oss ner på olearys för en öl (läs cider haha, klarade inte av att vara grabbig nog där) innan AIK matchen. I och med att O hejar på AIK och att kusinen började spela där i år så blev de per automatik “mitt lag” också. Det var ju lite komiskt och kul faktiskt. Fick mig även en egen halsduk, var som ett barn på julafton haha!

Haft en mycket bra helg med trevligt folk, mycket sport och god mat. Lyckligt lottad man är!

One thought on “Stockholmshelg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s