Ett höstigt oktober

Veckan har precis börjat och jag längtar redan till helgen. Jag och O åker till Stockholm och spanar in restauranger, butiker och troligtvis lite hockey/fotboll i helgen. Har tagit på mig väldigt mycket jobb så det ska bli skönt att komma iväg och få vara lite ledig. Ett höstigt stockholm med bästa sällskapet och hotellfrulle kan inte bli annat än bra!

Men först några dagars jobb på fiket där vi spånar på nya ideer till menyn, imorgon "inviger" vi månadens sallad, först ut: Oktobersalladen, en riktigt höstig sallad med allt gott och nyttigt du kan tänka dig! Fin att bara se på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s