Ett magiskt 2016

Köpte mig en egen lägenhet i april iår, fram tills nu nyss så har de varit lite hattig renovering pågång så den har stått tom tills för en månad sen cirkus då den var så pass klar att jag tyckte den går att bo i. Köket är fortfarande under renovering, men vatten, kyl och spis finns och det är allt som behövs för tillfället. Varför renoveringen tagit så lång tid skyller jag på att jag la alla mina vakna timmar på fiket som jag fick precis samtidigt som allt annat hände i mitt liv. Inget negativt, jag mår bättre än nånsin. Men allt kom på en gång och det tog energi även om de var och är himla kul allting, så de blev att prioritera! Som sagt, jag fick chansen att driva ett fik med mitt egna koncept, min inredning och med min utvalda personal. Rena drömmen! Något mer som hände i samma skjuts är att jag träffade min kille, världens finaste. Nu ett drygt halvår senare går nästa dröm i uppfyllelse, men den håller jag lite på ett tag till.

Kan inte säga annat än att 2016 var ett magiskt år så här långt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s