Work hard in silence and let your success be your voice

Work hard in silence and let your success be your voice

augusti 14, 2017 0 av admin

Hur påverkar andra oss i vårt sätt att jobba? Jag jobbar på ett modernt sätt som många inte tror på.. Tro mig, jag har hört det mesta! Men det kommer tyvärr alltid finnas de där personerna, hur hårt du än jobbar eller brinner för något.. Så hur står man ut med det? Vad gör man? Hur lyckas man ignorera dessa?

Jag har fått många frågor om just detta så tänke ge min syn på det hela! Det gäller att tro så starkt på dina mål att man inte lägger fokus på dessa! Det har varit många dippar i mitt företagande som blivit just på grund av andra. Dom vann, de fick som de ville, jag tappade motivationen. Vilket är något jag verkligen ångrar, jag visste att jag kunde men inte nog mycket. Mitt självförtroende var inte helt hundra! Idag tror jag på mig själv, har större självkänsla och låter mig inte stoppas av negativa personer. Jag har förstått att de kommer alltid finnas, vart man än kommer! Just därför är det superviktigt vilka man väljer umgås med, följer på Facebook, osv. Försöka undvika den sorten av människor som inte är vana att man tar saken i egna händer, tänker utanför boxen, jobbar modernt. Stå upp för er, stå upp för era drömmar och mål! Vet ni att ni klarar det så var starka, håll fast vid det! Vad gör man under de här perioderna?

DSC_5467

När jag får mycket skit, många åsikter som är helt onödiga och slutsatser som har dragits av andra. Jag vet innerst inne att inget stämmer, jag vet att det jag gör kommer att fungera. Men blir osäker just på grund av dessa människor som lägger sig i och vill yttra sig utanför sina kunskaper. Du måste hitta människor som tror på dig, ger dig energi och feedback. De är de här som är din grund att luta dig emot! Träffa människor med mycket energi, prata, inspireras, hitta tillbaka, få tips, utvecklas och klättra ännu högre. För mig har de här “negativa” människorna blivit som min morot, jag har vänt det negativa till något positivt. Jag ska bevisa för dem att de hade fel! “Work hard in silence and let your success be your voice”. Så bra citat, stämmer verkligen in på mig! Visa vem som bestämmer över ditt liv! Ska du låta några få tråkmånsar förstöra dina drömmar?

DSC_5469

Hell no! Dröm stort, tro på dig själv! Jag tror på dig, vill man något nog mycket så är man också säker på sin sak, har gjort sin reseurce, just go for it! Visa dem att allt går med lite jädrar anamma.