Vill resa mer än 4 veckor per år

Vill resa mer än 4 veckor per år

mars 7, 2018 0 av admin

Men jag har inte tid eller råd.. Känner du igen dig?

Ett stort intresse jag har är att resa, se nya platser, upptäcka, uppleva saker. Tidigare har jag rest ungefär två gånger per år i 1-2 veckor för att sedan åka hem och jobba igen. Jag tror att många känner igen sig, man sliter på ett jobb och man har 4-6 veckors betald semester per år om man har en fast tjänst. Jag ville resa ännu mer, när jag var egen företagare kunde jag jobba in en lön och sedan ta ledigt som jag ville, men hade inte många som jag kunde resa tillsammans med då de oftast satt fast på ett jobb eller inte hade råd. Ska man verkligen låta det få vara en anledning till att inte resa? Att man inte har tid eller råd? Ska man vänta på pension vid 65 förmodligen 80 innan vi är där.. Ska man vänta 25-30 år på att få resa som en galning och ha kul, känna en frihet (om de nu är det man vill)? Om man nu ens kommer att ha råd med det på vår lilla pension vi kommer att få..

För mig var det viktigt att inte leva så, för mig har de alltid varit viktigt att anpassa de runt omkring mig som jag vill ha det, mitt liv, som jag vill ha det. Jag vill aldrig mer säga “jag har inte råd”, “jag har inte tid”, jag vill kunna välja att säga ja för att jag vill eller nej för att jag inte vill. Men tid och pengar ska inte vara något som begränsar mig till det jag vill göra.. Jag vill skapa en frihet som redan nu tillåter mig att resa som jag vill. Jag är redan idag på god väg, jag har hittat mitt sätt att göra det på och ju fler jag hjälper att göra samma sak desto mer balans får jag. Hjälpa andra att skapa en balans mellan tid och pengar, desto mer härliga människor får jag lära känna och kan hjälpa med deras individuella mål och drömmar desto mer energi och balans får jag själv. Helt galet enligt mig, för de är precis vad jag har letat efter väldigt länge!

Imorgon åker jag till London och med mig har jag min syster! Känns så skönt att faktiskt ha den möjligheten, att boka en lång weekend och bara åka. Äta god mat, shoppa och umgås, utan att missa jobbtid eller pengar. Jag kan ta med mig jobbet, allt jag behöver är ett wifi, den känslan är oslagbar. I april kommer jag resa ännu mer, till bland annat spanien och förmodligen cypern också! Ser fram emot de här året.