Vill du få mer energi?

Vill du få mer energi?

juli 25, 2017 0 av admin

Om man istället tänker utanför boxen, tänker steget längre, visar framfötterna och dina dolda talanger som ingen ser när du stänger inne dem och är som alla andra, tänk va långt du kan nå..

Du vill utvecklas, lära dig nya saker, bli inspirerad och klättra i karriärstegen men ändå är du kvar i de gamla vanorna? Vad tror du skulle hända om du vågade bryta dina mönster? Testa något nytt? Ta ett exempel som: gå en annan väg till jobbet, testa en ny matbutik, prova en ny träningsform, det kommer öka hjärnans kreativa förmåga. Hjärnan måste börja tänka om, vart är jag nu, vart hittar jag de där, hur gör man de där, den utvecklas.. Kanske hittar du till och med lite inspiration i vardagen? Du möter inte samma människor på din dagliga väg till jobbet, du hittar nya varor som utökar dina val av maträtter, hittar något roligare träningsform än gym, kanske blev de till och med lite roligare att träna nu? Kanske hittade du någon med samma intressen, någon ny person som det bara säger klick med.. Vem vet?

DSC_3792

Jag har väldigt få rutiner i min vardag, jag försöker att sätta upp de viktigaste jag vill åstadkomma på en dag, men skulle vilja säga att rutinerna är väldigt få. Jag stöter på väldigt många olika personer, både i sociala nätverk, på stan och i min närhet! Efter att jag fått tillbaka min energi och vet vad det är jag vill lägga fokus på så kommer mer och mer saker till mig. Jag träffar likasinnade personer, ibland och rätt ofta av en ren “slump”, vilket är superroligt! Allt handlar om vilket mode jag är i..

Det bästa är att det är du som väljer vilket mode du vill vara i och händelserna runt omkring dig kommer därefter. Jag tänker så här: Jag vaknar upp, sparkar i tån, blir arg och irriterad, det regnar ute, jag tappar ägget på golvet, ser att jag glömt köpa tandkräm, jag ska träffa en kompis men ställer in då jag inte orkar gå ut i regnet, kryper ner slår på en film och dagen går.. Ditt moad här är lat, negativ, irriterad och tråkig, skulle jag säga.

Istället för att Jag vaknar upp, sparkar i tån, tänker “oacht, nu blev jag klarvaken iallafall”, det regnar “perfekt då kan jag jobba undan framför datan, preppa matlådor för veckan”, åka till affären och handlar, träffa människor, regna har ingen dött av, träffar en kompis snackar framtidsplaner, träning, intressen, laddar upp med energi. Dagen kommer därefter bara gå i ljusa tankar, jag lovar! Ditt moad här är positiv, kreativ, ser utvecklingspotential, hurtig och glad, skulle jag säga.

Vilket väljer jag? För det är ju bara du själv som väljer vad du vill göra med din dag, ditt liv! Jag skulle varje dag välja att fokucera på det positiva, alla kan ha dåliga dagar och det är inget fel med det. Men det handlar om hur du är inom dig, är du lugn, i balans och positiv så kommer även en dålig dag bli en bra dag. Jag gör det viktigaste, oftast har man saker som måste bli gjorda som jobb eller ett viktigt möte, gå dit. Tänk positivt, du vet aldrig vem som kommer in på jobbet, skratta, bjud på dig själv, det kan gå lite fel men det kan också ge energi om man vänder på det. Le, stå inte där och tänk att livet går utför, för tro mig de gör det inte. Efter jobbet hade jag lagt tiden på mig själv, träning, välmående och ladda batterierna med inspirerande podcast eller filmer för att ladda upp inför morgondagen!