Vilken personlighetstyp är du?

Vilken personlighetstyp är du?

juli 21, 2017 0 av admin

Hej på er! Har ni hört om de fyra färgerna som speglar olika personlighetstyper? Det är ju så himla häftigt, att man kan beskriva människor utifrån de här fyra färgerna. Många tror att det är som horoskop men det handlar egentligen om att lära sig att hantera människor, att lära sig hantera de olika personlighetstyperna, färgerna!

Jag är absolut en gul person men även lite röd! Kika in här och se vilken färg som speglar dig bäst! Se vilken personlighetstyp och färg du är

fargpersonligheter

Som till exempel: Pratar man med en grön person så måste man också veta hur man ska agera till en grön person. Har man själv färger röd så är man oftast öppen för förändringar, det ska gå snabbt, man vill testa på nya saker etc medans en grön person vill ha framförhållning, planering och stabilitet. Om då en röd person har fått en idé att nu ska vi börja jobba på det här sättet, nu slänger vi allt gammalt och provar nya metoder! Då kan den gröna lätt bryta ihop.. Det är det här som är så himla intressant! För det stämmer! Jag tror att om man lär sig detta så kommer samarbeten och en helt ny värld öppnas. Folk kommer förstå varann på ett helt annat sätt! Jag säger inte att om man är gul och grön kan man inte umgås, det kan komplettera varann hur bra som helst, men genom att i sina diskussioner lägga om ord och använda “skulle vi kanske” istället för “nu måste vi” beroende på vem man pratar med.

Jag har jobbat med en massa olika personer, haft chefer, haft anställda, haft kunder etc. som jag nu i efterhand förstår varför allt gått som de gått och när det gått som det gått. Det är först nu på senare dagar som jag förstår. Förstår hur man måste lägga upp vissa saker olika för att alla ska hänga med, kunna samarbeta, ta order, varför fungerar vissa bättre med vissa, jo för att vi alla är olika och samarbetar bättre med en viss färg, vi lyssnar bättre, vi förstår bättre när olika personer förklarar beroende på vilken färg man själv är och den som lyssnar är!

Lovisa visade mig en bok igår, så den ska jag se om jag kan ladda hem på ljudbok: Omgiven av idioter heter boken och handlar just om det här! Hur man kan gå och tycka att den och den tänker så himla konstigt, vilken idiot, men i själva verket så har du inte förstått, du förstår inte hur den tänker du vill inte, du försöker inte förstå.. Men genom att läsa på om de olika personlighetstyperna tror jag att man kan få upp ögonen för något helt nytt! En värld av massa färger, hur fint haha!