Varför gå till en coach?

juni 29, 2017 0 av admin

DSC_2807Hur gör man när man är i en sån här riktig uppförbacke i livet, motivationen finns inte, inget känns inspirerande, man ställer sig frågor som vad håller jag på med? Man har en riktig svacka i livet.. Jag kan såklart inte säga att detta är vad alla ska göra och att jag är mr magic men jag kan helt klart dela med mig utav vad jag gjorde och som jag rekommenderar alla att testa på! Coaching! Helt klart det bästa jag gjort.

Att träffa en person som får en att se klart, strukturera upp livet, sätta klara mål, få mig att inse vad det är jag vill, vart jag vill, hur jag ska komma dit, komma på rätt bana.. Fantastiskt! Mår bättre nu än jag någonsin har gjort, på alla plan inte bara med jobbet. Jag har sån energi, jag orkar ta tag i saker privat, jag orkar vara glad, mina tankar börjar snurra igen och med all den energi jag fått så kommer även fler positiva saker till mig. Det blir som en magnet, är man arg och ledsen, allt känns tungt, då drar man ofta till sig negativt och tråkigheter. Men när man har energi, ser positivt på saker, det känns lätt och roligt, då drar man till sig bra saker! Det stämmer verkligen.

Att bli coachad var inte alls som jag först hade tänkt mig, det gav mig så mycket, mycket mer och vart du än befinner dig i livet så kan coachning hjälpa dig. Kommer du inte igång med träningen, du vill byta jobb men vet inte hur, känner du dig vilsen i dig själv, du vet vad du vill men inte hur du ska komma dit? Jag kan verkligen rekommendera alla att boka in en coach. Micaela var en person som jag verkligen klickade med och hon har hjälpt mig nåt enormt med att hitta en struktur och hitta tillbaka till mig själv!

Kika in hennes sida ” Coaching & auratransformation ” och boka in ett första coachsamtal, ni kommer inte att ångra er, hon är riktigt grym på det hon gör!