Vad vill DU – låter du dig påverkas?

Vad vill DU – låter du dig påverkas?

november 16, 2017 0 av admin

Så laddad för en kväll med en hög härliga människor, så taggad! Min nervositet är nästintill borta när jag har utsatt mig för det är kontinuerligt ett tag nu. Jag blir bara glad, jag har aaccepterat att jag är bara människa! Jag kan göra fel, det kan staka sig i talet och det är okej. Men oj vad det känns bra efteråt! Jag tror att det är adrenalinkicken efteråt som fått mig att hålla i. Det var några gånger jag var så nervös så jag bara skaka, visste inte vad jag skulle säga.. Men det är då man måste påminna sig nu gör jag det här, det kommer gå bra och nästa gång blir det ännu bättre! Jag har alltid velat göra det här, inspirera och motivera människor till en bättre livsstil och här har jag chansen att få göra det! Så glad! Jag har inte den vanligaste livsstilen i Sverige men de är heller aldrig något jag strävat efter.

Saker som inte hör till det vanliga är oftast något väldigt läskigt och förbjudet för många, man vill att det ska vara som det alltid varit. Konstigt nog vill de ofta även att alla andra ska tänka likadant, stanna kvar i utvecklingen. Jag är totalt tvärtom, jag vill sticka ut, utvecklas, se något nytt, göra något ingen annan gjort! Varför? För det är så mycket roligare! Spänningen i det, wow! Vad är de för spänning att göra samma sak varje dag? För MIG ingen alls. Men vi är alla olika och de är så viktigt att komma ihåg!

DSC_5824

Något annat som också är väldigt viktigt att komma ihåg är att ha ett open mind. Många faller för grupptryck! Speciellt yngre människor. Man lyssnar på föräldrarna, vänner, tv och media, har någon sagt det så är det så.

Det var som när jag träffade en kille jag hade möte med, han studerade. “Jag frågade vad han läste till, ekonom svarade han. Åh va kul, vad fick dig att välja just det? Min pappa är ekonom så han tyckte jag skulle gå det, svarade han.. Men va kul att du blivit inspirerad av hans livsstil och jobb svarade jag glatt. Nej usch det är jag verkligen inte, den livsstilen vill jag inte ha!”

Vilken livsstil tror du att du kommer att ha om du lyssnar på din pappa och gör exakt samma resa som honom? Du har ett val, fundera på vad vill DU bli? Vilket liv vill DU ha? Ett tips, kika på en person som har den livsstilen du strävar efter och hämta din inspiration där. Lyssnar du och agerar efter en person som har helt annan livsstil än den du vill ha, vart tror du då att du är om några år? Där du vill vara?

Jag är totalt tvärtom för jag har aldrig lyssnat på rykten, jag bildar mig alltid en egen uppfattning, jag är för nyfiken för att låta bli helt enkelt! Vilket jag tror är bra, för man lär sig så mycket! Jag gillar inte samma sak som alla andra, du och jag har inte exakt samma intressen och smak.

Om jag skulle lyssna på allt jag hör så skulle jag förmodligen ha missat en hel del och inte varit speciellt nöjd med min vardag. En sak som är superintressant för mig kan vara helt ointressant för dig. Vilket är tur! Haha annars hade vi alla jobbat på samma jobb, ätit samma saker, åkt samma bil, burit samma kläder.. HUR tråkigt hade inte de varit!? Jag har alltid velat träffa nya människor och helst de som personer i min närhet har haft något emot just för att bilda min en egen uppfattning! Ofta har de visat sig att jag klickat väldigt bra med personen. Helt otroligt!

Hand upp för ett open mind! Jag säger: Va nyfiken! Testa på! Bilda dig en egen uppfattning om saker och ting.