Vad kan gå fel

Vad kan gå fel

augusti 29, 2017 2 av admin

Alla behöver inspiration! Hur inspireras ni? Tar ni er tiden att inspireras? Nytänk och trender finns i alla branscher, använder ni dem? Hur gör ni?

Jag tycker det är superkul att gå på föreläsningar, höra andras historier, hur de byggt upp sitt företag, hur de misslyckats, lärt sig på vägen, tacklat motgångar osv. Idag ska jag och lyssna på Granits grundare – Susanne Liljenberg. Ska bli superkul, främst för att jag gillar tanken med inredningsbutiken, hur den är uppbyggd och produkterna hon valt att ta in. Man brukar alltid lära sig något, kunna ta tips framförallt får man inspiration till hur man själv kan agera och utvecklas. Alltid intressant!

Har själv funderat på att slänga mig ut på djupt vatten, grotta in mig i ämnet entreprenörskap, jobba med mina företag och på sikt kunna föreläsa. Men det gäller nog att få ett namn eller göra några stordåd innan! Så några år till sen så är min portfölj nog fylld med massa godingar. Vill även gå på Isabella Löwengrip den 4 september i Stockholm som Malin tipsade mig om! Den tror jag också skulle vara väldigt bra, gillar hennes sätt att jobba, fler ben att stå på, bra produkter samt att jag som mindre kände igen mig väldigt mycket i henne. Nu på senare dar har vi dragit åt olika håll, men jag tror ändå på något sätt att hon har en massa bra tips som jag skulle vilja ta del utav!

DSC_2873

Jag inspireras av andra som gjort det jag vill, lyckats! Eller bara rent av är en idéspruta. Många tankar och diskussioner kan ge mycket tankar hos mig själv som kan bidra till något större. Hade ett samtal igår med en jäkligt härlig vän, pratade nästan en timma och bara spånade idéer och fick massa inspiration. Omge dig med vänner och människor som lockar fram den bättre versionen av dig, ger dig inspiration, energi och nytänk! Är du en person som gillar att utvecklas måste du utmana dig själv att utvecklas, skapa nya kontakter, släng dig ut och gör de där obekväma du länge funderat på men inte vågat! Som nike säger – just do it. Vad kan gå fel? Vem bestämmer att det är fel? Att någon skrattar åt dig? Haha, det kan räcka med att man snubblar på trottoaren som jag gjorde igår. Det gäller att tänka om, någon fick sig minst sagt ett gott skratt! Bjud på dig själv, var dig och ingen annan!

annonsbasilicafreshbar2